دست نوشته توسعه دهنده وب

دست نوشته های یک توسعه دهنده وب از مبتدی تا حرفه ای

دست نوشته توسعه دهنده وب

دست نوشته های یک توسعه دهنده وب از مبتدی تا حرفه ای

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

چرا باید برای طراحی وب فتوشاپ یاد بگیریم؟

دوشنبه, ۴ شهریور ۱۳۹۲، ۱۱:۰۷ ب.ظ

(مبتدی)

نکته ای که در ابتدا و آغاز کار راحی برامون پیش میاد ، اینه که ما باید کمابیش به فتوشاپ (Photoshop) مسلط باشیم . حالا شاید بپرسید فتوشاپ چه ربطی به طراحی وب و سایت و اینا داره ! خوب در اینجا میخوایم این مساله رو توضیح بدیم براتون .

فتوشاپ و طراحی وب یک رابطه ی نیمه مستقیم دارند . به موارد زیر توجه کنید . در دنیای نت معمولا گروه های زیر بیشتر به چشم میخورند :


1. طراحان گرافیک : همونطور که از اسم این گروه پیداست این گروه فقط طراحی گرافیک دارند . یعنی در قبال طراحی یک بنر ، هیدر ، لوگو و ... مبالغی دریافت میکنند که وسیله ی اصلی این گروه فتوشاپ است با نرم افزارهای متحرک کننده ی دیگه. اگر جزء این گروه هستید یا میخواهید باشید بهتره تخصص خودتون رو در فتوشاپ افزایش بدین در حدی که بتونید به راحتی با رندر و براش و اکشن ها یک طرح بسازید (البته با متن و اضافاتش)


2. طراحان قالب : این گروه ، افرادی هستند که باید به کدنویسی قالب (بستگی به نوع سیستم مدیریت محتوای درخواستی داره) ، استایل نویسی و فتوشاپ مسلط باشند . البته در این گروه ، فتوشاپ تا نیمه حرفه ای هم کفایت میکنه . چون بیشتر کارها رو باید با کدنویسی انجام بدن و برای زیباتر کردن قالب ، کمی گرافیک رو با فتوشاپ بهش اضافه کرد .این کدنویسی باید در حدی باشه که به راحتی تمامی امکانات سیستم مدیریت محتوا رو پشتیبانی کنه . اما بازم در صورتی که توابع و حلقه ی های کد مورد نیاز و ضروری یک سایت رعایت بشه میشه قالب رو سرپا کرد و سایت رو بالا آورد اما برای حرفه ای تر کردن کار باید به صورت کامل در کد نویسی حرفه ای بود . پس این مورد شد فتوشاپ تا نیمه حرفه ای باید دیگه حداقلش باشه .


3. طراحان سایت : این گروه دیگه کار سخت میشه . اگه بخواهید طراح سایت بشید باید به فتوشاپ ، کدنویسی و استایل به صورت کامل مسلط باشید . اما باز هم در این مورد فتوشاپ حداقل باید نیمه حرفه ای باشه .

طراحان سایت باید سایت رو کاملا راه اندازی کنند ، قالب اختصاصی با کدنویسی و استایل مناسب طراحی و پیاده کنند.

طراحان سایت و قالب هر دو به فتوشاپ نیاز دارند اما نه در حدی که اگر قسمتی از گرافیک لنگ بزنه ، کل طرح از بین بره ! اما برعکس در طراحی گرافیک درسته ابزار کار و دانش مورد نیازش 1 مورد بیشتر نیست ، اما توی همون باید حرفه ای بود . چون گرافیکی که ارائه میدین برگرفته از سلیقه ی شما و نوع کار شماست .

ممکنه در موردی براتون پیش بیاد ، مشتری ندونه چی میخواد سفارش بده ، ولی طرح کلی رو در نظر داره . در اون حالت میگه به سلیقه ی خودت یه چیزی بزن !! حالا باید تمامی دانشتون رو جمع کنید . چون اول باید یک ایده پرداز باشید و یک طرح ارائه بدین . بعد ابزار رو به دست بگیرید و شروع کنید جزء به جزء طراحی کنید .


به مرور زمان درباره ی گرافیک براتون توضیح خواهم داد . فعلا در همین بدونید کافیه ! این مقاله فقط برای کساییه که میخوان برای خودشون در نت شغل پیدا کنند . البته بیشتر میشه گفت برای کسایی هستش که میخوان با فتوشاپ کار کنند.

کم کم پیش میریم و آموزش های کار با فتوشاپ و طراحی سایت با اون رو هم آموزش میدیم .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی