دست نوشته توسعه دهنده وب

دست نوشته های یک توسعه دهنده وب از مبتدی تا حرفه ای

دست نوشته توسعه دهنده وب

دست نوشته های یک توسعه دهنده وب از مبتدی تا حرفه ای

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

موارد مورد نیاز یادگیری برای آغاز طراحی سایت

سه شنبه, ۵ شهریور ۱۳۹۲، ۱۲:۰۷ ق.ظ

(مبتدی)

اگه میخواهید برای خودتون یک طراح وب بشید و کسب درآمد کنید از این راه ، توصیه میکنم حتما این مقاله رو بخونید . در این مقاله میخوام بهتون بگم که برای آغاز طراحی یک سایت چه چیزایی نیاز دارید و چه تکنیک هایی رو باید پیاده کنید .این آموزش مخصوص کسایی هستش که هیچ اطلاعاتی در این باره ندارند و دوست دارند یک طراح سایت بشن!


طراحی سایت مساله ای هستش که هر کسی دوست داره یاد بگیره و البته هر کسی هم میتونه این کار رو انجام بده اما قبلش باید دانش این کار رو یاد بگیرید . راه اندازی یک سایت دو جنبه داره :

1. دانش کد نویسی و کار با برنامه ها

2. هزینه و وقت کافی!


حالا این موارد رو توضیح مختصر میدم :

1. برای ساختن یک سایت مهم ترین چیز اینه که دانش اینکار رو داشته باشید . برای ساختن سایت در ابتدا باید با کدهای PHP و HTML آشنایی پیدا کنید (در آینده آموزش های مفصلی برای این دو قرار میدم) . کدهای php و html رو باید برای کنار هم چیدن و ویرایش عناصر سایت استفاده کنیم . کدهای آماده هستند در نت که میتونید استفاده کنید ، پس نگران این مساله نباشید ولی باید سعی کنید که خودتون مسلط باشید روی این مورد که اگه در موردی مشکلی پیدا کردین بتونید سریعا اونو رفعش کنید .


کدهای CSS : این نوع کدها عموما برای استایل دهی به کار میره . همچنین اگه بخواهید طراحی قالب هم یاد بگیرید و خودتون قالب بسازید ، این مورد شدیدا نیاز میشه . به مرور زمان آموزش استایل نویسی رو هم قرار میدم در بخش خودش .


کدهای Html و PHP : این دو نوع کد ، تفاوت زیادی ندارند اما در برخی توابع و حلقه ها متفاوت هستند . شما میتونید با داشتن تخصص در کدهای html و css یک سایت طراحی کنید . بدون داشتن هیچ گونه سیستم مدیریت محتوایی .


ایرادیابی و ویرایش : این دو یک نوع مهارت محسوب میشن برای یک طراح وب . کدهای آماده در نت موجود هستند که بتونید باهاشون کار کنید ولی در صورتی که دانش ایرادیابی و ویرایش رو نداشته باشید ، نمیتونید اون کدها رو برای کار خودتون مناسب و سازگار کنید.

شاید از یک نوع کد فقط یک حالت باشه . مثلا فرض کنید کدی در نت هست که فقط برای منوهای افقی هستش ، با داشتن دانش مهارت ویرایش میتونید خیلی راحت اون منوها رو به صورت عمودی در کنار سایتتون استفاده کنید . برای ویرایش بستگی به نوع کدی که باهاش کار میکنید باید با همون کد آشنایی داشته باشید. در این جا میشه از روش آزمون و خطا هم کمک گرفت که در صورت مبتدی بودن میتونه کار ساز باشه .

مثلا میتونید با تغییر در برخی از قسمت های یک حلقه کد ، نتیجه رو ببینید و یاد بگیرید که مثلا با تغییر یک عدد ، میشه یک گزینه رو حذف یا یک متغیر جدید به وجود آورد که کاربردش با کد اصلی فرق داره .


خوب تا اینجا برای مورد اول کافیه . در پست های بعدی درباره ی این کدها توضیحات کامل تری ارائه میدم که بتونید خوب با اینها آشنا بشید . ولی دقت کنید که اموزش هایی که قرار داده میشه رو بهشون اکتفا نکنید و خودتون هم به کدها ور برید تا یاد بگیرید .


2. مورد دوم درباره ی هزینه هایی هست که باید برای سایت بکنید . اگه سایت رو یک ویندوز فرض کنیم ، هارد کامپیوتر همون فضایی میشه که سایت قراره روی اون راه اندازی بشه .


پس :

اولین قدم : خریدن یک هاست خوب و مناسب. Host در واقع همون فضا یا مکانی هست که اطلاعات سایت رو قراره بریزیم داخل اون . تقریبا میشه مثل یک فلش مموری که اطلاعات رو کپی میکنیم داخلش ! سایت هم به یک فضا نیاز داره .


دومین قدم : خریدن یک دامنه (Domin) . دامنه به آدرس سایت گفته میشه که قصد داریم سایت رو روی اون بالا بیاریم(راه اندازی کنیم)!!

دامین ها هم انواع و قیمت های مختلفی دارند که دامین ایرانی (IR) مناسب آغاز کار هست .


پس از خرید دامین باید دامین و هاست رو با هم ست کنید .

سومین قدم : بارگذاری (Upload) یک سیستم مدیریت محتوا در هاست برای آغاز کار و نمایش سایت . سیستم های مدیریت محتوا متنوع هستند که اگه برای سایت تفریحی یا وبلاگ و ... بخواهید ، شخصا وردپرس رو توصیه میکنم .


چهارمین قدم : ویرایشات اضافه و تنظیمات هاست و سایت .


تمامی این مراحل نیازمند مطالعه هستند . این آموزش اینجا به پایان میرسه و باقی آموزش میمونه واسه پست های بعدی . تمامی این مراحل خودشون باز هم قسمت هایی دارند که کم کم یاد میگیرید . چون نمیخوام زیاد از حد بحث رو واستون پیچیده کنم ، بهتون در هنگام برخورد با مشکل ، سوال کنید .

  • احمدرضا کریمی خالدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی